KVKK Bilgilendirme - Lansinoh

KVKK Bilgilendirme

Lansinoh tarafından oluşturulan Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni ve Gizlilik Politikamız ile ilgili bilgilendirmeyi aşağıda bulabilirsiniz. 

Firmamız tarafından 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında elde edilen kişisel verilerin gizliliğinin, güvenliğinin ve öneminin farkındayız.  Kişisel verilerinizin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda tanımlanan veri sorumlusu sıfatıyla ilgili mevzuata uyum için gerekliliklerin layıkıyla yerine getiriyoruz ve uluslararası standartlarda bir veri koruma ve işleme politikası oluşturmak amacıyla en yüksek özen çerçevesinde hareket ediyoruz. Ayrıca kişisel verilerinizin nasıl kullanılacağı konusunda açık ve şeffaf olacağımızı kabul ediyoruz.  

Firmamızca internet sitemizde yayımlanan  politikalar ve aydınlatma metinleri kişisel verilerinizi hangi amaçlarla işlenebileceğini, kişisel verilerinizin toplanma yöntemini, hukuki amacı, verilerin kimlere aktarılabileceği konularını içermektedir.  Bu kapsamda, 6698 Sayılı Kişisel Verilen Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince kişisel verilerin işlenmesi ve korunması için Lansinoh tarafından gereken idari ve teknik tedbirler alınmaktadır.

Bu politika kapsamında, aşağıda belirtilen her bölüm haklarınız ve verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha ayrıntılı bilgi sağlamak amacı ile düzenlenmekle birlikte, dilediğiniz hususta bilgi almak istediğinizde yeterli bilgi her bölümde mevcut bulunmaktadır. Bu kapsamda ayrıca ayrıntılı bilgi sağlamak için tarafımızca sağlanan harici bağlantılar ile en yüksek hizmetin sizlerle paylaşılması hedeflenmiştir.  

Son olarak, bu Politikada sağlanan birçok bağlantının Lansinoh kontrolü haricinde olduğunu unutmamanızı belirtmekle birlikte bağlantıların geçerli ve ilgili olmasını sağlamak için her türlü çabayı göstermeniz gerektiğini önemle hatırlatırız. Sağlanan bilgilerin güvenliği, yasallığı veya güvenilirliği üzerinde hiçbir kontrolümüz olmadığını ve tarafınızca herhangi bir kırık bağlantı bulmanız halinde lütfen “bize ulaşın?” bölümündeki iletişim bilgileri aracılığıyla yerel veri koruma ekibimizle iletişime geçin.

İnternet sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lansinoh olarak, hakkımızda daha fazla bilgi edinirken keyif aldığınızı umarız.

Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilerin yer aldığı politikalara aşağıdaki sayfalardan ulaşabilirsiniz

Internet sitesi kullanım şartları ve gizlilik

Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması

Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında başvuru formu

Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması hakkında aydınlatma metni

Kişisel veri saklama ve imha politikası